Evenementen

Metis lustrum 4-6-2015

BODEGRAVEN – Op donderdag 4 juni 2015 werd door Metis – netwerk voor ondernemende vrouwen in Bodegraven-Reeuwijk – het eerste lustrumfeest gevierd.

Het werd een bijzondere, feestelijke avond in het Evertshuis in Bodegraven, waarbij voor deze ene keer ook mannen welkom waren.

Na de opening door voorzitter Ilse van Boxel met een korte terugblik op de laatste 5 jaar werd het tijd voor de workshops. Hieruit bleek het veelzijdige karakter van deze club van 20 dames uit diverse beroepsgroepen. De keus was enorm met workshops op het gebied van o.a. ict, onderwijs, recht, voeding en beweging.

Foto lustrum Metis

Na twee workshoprondes was het tijd voor een loterij met fantastische prijzen. De dames van Metis willen een project gaan opzetten om startende ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk te steunen. Enerzijds om deze ondernemers op financieel gebied waar mogelijk op weg te helpen, anderzijds door het inzetten van de specifieke expertise van de leden. De opbrengst van de loterij zal in ieder geval geheel aan dit doel worden besteed.

Metis had voor deze speciale avond “Tante Truus” uit Amsterdam laten komen. Zij had een ludiek idee opgevat om de bezoekers elkaar complimenten uit te laten delen. Er werden volop gele memobriefjes met complimenten op elkaars ruggen geplakt. De bezoekster die de meeste briefjes (complimenten) had ontvangen won een weekend. Helaas bleek dit het weekblad met die naam. 😉

Tussen de workshops en na afloop van de loterij werd er nog volop geborreld en nagepraat, waarbij bestaande contacten werden aangehaald en nieuwe contacten werden gelegd.

Metis kijkt terug op een geslaagde avond dankzij het enthousiasme van de vele bezoekers. Mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors Evertshuis, Rabobank, Star Reclame en 3M.

Metis lustrum