Evenementen

Smart & Sexy bij METIS! 18-4-2013

‘Wat een vibes heeft die vrouw!’ Op 18 april 2013 was Lisa Portengen ‘special lady’ bij de Metis netwerkborrel. Ruim 120 ondernemende vrouwen uit Bodegraven en de verre omtrek waren in de Vliethoeve te Bodegraven om de Smart& Sexy levensverhalen van Lisa te horen. Bewustworden van wie je bent, wat je wilt bereiken en je dan realiseren hoe je dat gaat bereiken, dat is de missie van Lisa.

‘Wij zijn eigenlijk magneten die aantrekken wat we verlangen en en willen bereiken’.

Over de top schoenen met superhoge hakken en felle kleuren waren metaforen voor haar verhalen en levenstips. Herkenbare situaties voor iedere ondernemende vrouw! ‘Ik weet wel dat visualiseren en openstellen helpen om mijn doelen te bereiken maar Lisa heeft me met haar verhalen toch weer echt goed wakker geschud’, aldus een van de aanwezige vrouwen. ‘En, ik zorg dat mijn koelkast vaker gevuld wordt met een lekkere fles rosé’.

Jolanda Mol, voorzitter van Metis is erg enthousiast over de opkomst en het enthousiasme van alle aanwezige vrouwen. ‘Er was zoveel energie in de zaal aanwezig en het was geweldig om te zien hoe vrouwen elkaar support gaven. Dit is wat we graag willen bereiken’.

In het najaar organiseert Metis de volgende netwerkborrel. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, houd dan deze website in de gaten.

Bekijk hieronder de foto’s van Iowah Foto-Grafisch (www.iowah.nl).