Geen categorie

Kick-start jonge ondernemer

Ben jij een jonge ondernemende vrouw onder de 21 jaar en vind jij het ondernemerschap echt iets voor jou? Ben jij inwoner van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk? En, kun je €500,- goed gebruiken om een eerste start te maken? Grijp dan nu je kans.

Metis, de businessclub voor ondernemende vrouwen in Bodegraven-Reeuwijk biedt je een unieke kans om jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Vanuit een diversiteit aan expertise bieden we jou als aankomend ondernemer ongelimiteerd toegang tot onze kennis en kunde om jouw idee tot een succes te maken. Tevens stellen we €500,- beschikbaar.

Femke Rijpma, voorzitter van Metis, licht toe waarom.

“Ondernemerschap is de katalysator van onze samenleving. Toch is het niet altijd gemakkelijk als jonge ondernemende persoon een eigen bedrijf op te zetten. Financiering, kennis en know-how liggen niet voor het oprapen. Als Metis willen wij graag onze kennis en middelen inzetten om een ondernemende jongere te steunen.”

Grijp nu je kans! Mail je ondernemende idee met een beschrijving van hoe je op dat idee gekomen bent. Laat ons ook weten welke hulp jij kunt gebruiken om je product of dienst in de markt te zetten.
Mail dit voor 10 juni naar info@metisbodegraven.nl en win een opstartprijs van €500,- en advies en coaching op maat vanuit de expertise van de leden van Metis.

De winnaar wordt binnen twee weken bekend gemaakt.